Utställning ”Bland träd och grenar”

Nu börjar det verkligen närma sig…..

På söndag 15 Juli kl 14.00 öppnar jag portarna till min utställning ”Bland träd och grenar” på Kosters Trädgårdar som ligger på Sydkoster utanför Strömstad.

Bilderna är utskrivna, monterade och står nu uppradade på kontoret i väntan på transport till Koster. Det är nästa lite skrämmande att så mycket är klart. Det är ju faktiskt flera dagar kvar till öppningen.

Men någonstans inom mig vet jag att det kommer finnas massor att göra de sista timmarna den sista natten. Så är det alltid av någon underlig anledning…….

Det är med en gigantisk portion glädje och en ganska rejäl portion nervositet som jag ser fram emot vernissagedagen. Att få möjligheten att ställa ut sina bilder är ett privilegium och något som jag verkligen älskar.

Hoppas vi ses på Koster!

Varmt välkommen!

Ps. Utställningen kommer att hänga till mitten av september

4 kommentarer


 • Hej trevlig blogg du har med mycket bra läsning! ´Lycka till med utställningen!!

  juli 10, 2012
 • Nicklas Eldh

  Hej Patrik! Klart jag tittar till din utställning. Håller själv på att printa ut bilder till min utställning. Ska ha vernissage den 14. Så lycka till med din utställning!!

  juli 10, 2012
 • admin

  Tack!! Var ska du ha din utställning Nicklas?

  /Patrik

  juli 25, 2012
 • Nicklas Eldh

  Det blev i Tossene byggdegård. Det är 11 andra utställare oxå.Med blandade stilar t.e.x akvarell, textil, träsnideri och foto.Sista dagen är nu på sön 29/7.På vernisagen komm det ca 120 pers.Alla har lokal anknytning. Kul att prova på. Skulle ju varit i halden men dom hade dubbelbokat.(suck) Så det får bli nån annangång. Är det någon mera gång som du ska vara där på din utställning. Tänkte mig dit till veckan.Men annars är det bara att åka dit eller?
  /Nicklas

  juli 27, 2012

Kommentera


Namn*

Epostadress (kommer inte visas)*

Webbplats

Din kommentar*

Skicka kommentar

Copyright © Fotograf Patrik Larsson