Jag kommer alltid älska

Sanddyner – Death Valley (klicka för större bild)

Så bär det snart av igen. Om ungefär en vecka åker jag till USA för att tillbringa tre veckor i mina älskade ökenområden. Det blir den fjärde resa på tre år.
När jag kom hem från första resan längtade jag tillbaka så mycket att jag lovade mig själv att tillbringa en månad per år i öknen. Det har jag nu hållt i tre år.
Det känns som att komma hem när jag sätter mig i bilen och kör ut ur Las Vegas. Ja jag säger kör ut ur Las Vegas. För den stan kommer aldrig kännas som hemma. Jag är inte ens säker på att den finns. Den kan vara en stor illusion.

Detta blir faktiskt sista resan på ett tag. Det är så mycket mer jag vill se, uppleva och så mycket som lockar i framtiden. Öknen kommer alltid ligga nära mitt hjärtat och jag kommer definitivt att återkomma.
Att bestämma att det inte ska bli någon mer resa på ett tag har inte varit lätt. Det känns som när man i ett förhållande bestämmer att man inte ska leva ihop längre. Det kommer bli en separationsångest som jag verkligen inte ser framemot. Jag kommer alltid att älska den hårda, karga och ogästvänliga öknen på det där speciella sättet som gör att man alltid vill tillbaka.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

4 kommentarer


 • Inte lätt att förbereda sig på en längre paus från de vidder som viskar till själen. Ser fram emot fler av dina fantastiska bilder, Patrik!

  oktober 01, 2012
  • admin

   Vilken vacker kommentar Rickard. Stort tack!
   Bilder kommer det vet du 🙂

   oktober 01, 2012
 • När man ser den vyn förstår man varför du vill åka tillbaka. 🙂 Hoppas du får en underbar resa med många fina bilder på minneskorten 🙂 Njut riktigt mycket nu när det blir sista resan på ett tag.

  oktober 01, 2012
  • admin

   Tack Annie!
   Jag ska njuta av varje sekund. Och sedan ska jag planera nya spännande resor 🙂

   oktober 02, 2012

Kommentera


Namn*

Epostadress (kommer inte visas)*

Webbplats

Din kommentar*

Skicka kommentar

Copyright © Fotograf Patrik Larsson