Glädje

Färgprakt, Zion Nationalpark – Utah (Klicka för större bild)

Att sakta glida ner genom serpentinsväng efter serpentinsväng mot campingen i Zion nationalpark, trummande på ratten sjungandes till contryn som skrålade i högtalarna. Det mina vänner det är en av de bästa känslorna man kan ha. Det är som att vara nyförälskad, ni vet när det inte finns några problem.
Så var det för mig ikväll, jag brydde mig inte om att molen låg rosa över bergen och att ljuset var sådär magiskt vackert. Jo, jag brydde mig för jag njöt, av varenda sväng, jag sjöng som en galning och trummade på allt jag kom över och tänkte på allt jag gillar.
Tänk vad en eftermiddag med bra fotografering kan göra. Jag bara älskar Zion, det finns så mycket möjligheter och gillar man träd jag då är man nog så när himlen man faktiskt kan komma.
Att ströva fram i en uttorkad flodbädd i en färgprakt som får ett nyårsfyrverkeri att bleka och leta efter kompositioner, fundera, stanna och titta. Är det en bild jag ska ta nu eller ska jag vänta? Är ljuset som bäst? Var står egentligen solen?
Alla dessa tankar som vissa dagar tär på en är nu som ren energi för kroppen. Nu lever jag och nu njuter jag av varenda exponering.
Att få den här eftermiddagen var otroligt viktigt, det har studlats varit trögt och längtan efter värmen och närheten hemma har varit stor. Nu känns det som jag faktiskt fått något för alla tunga stunder.
Det är med ren gläde jag ser fram emot de kommande dagarna även om jag vet hur snabbt och lätt känslan kan vända.
Ikväll är jag dock orubblig i min lycka.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

3 kommentarer


 • Vilka underbara färger 🙂
  Härligt att du njuter av varenda exponering, den känslan är verkligen otrolig, passa på att njut 210% 🙂

  oktober 27, 2012
 • Anders Nilson

  En helt underbar bild, Patrik! Helt underbart färgackord! Hoppas att allt är bra!

  oktober 29, 2012
  • admin

   Tack för era kommentarer. Är nu hemma igen i det mer subtila land som Sverige är. Njuter av det också 🙂

   november 01, 2012

Kommentera


Namn*

Epostadress (kommer inte visas)*

Webbplats

Din kommentar*

Skicka kommentar

Copyright © Fotograf Patrik Larsson