Fotomässan, en helg av möten

Foto: Agnetha Lundberg

Helgens fotomässa är slut men den sitter fortfande kvar i mitt minne och i mina onda ben. Att stå upp under tre dagar sliter mer än man kan tro.
Det som sitter kvar i minnet är alla fina och bra stunder, alla människor jag mött, alla ni som kommit fram och sagt hur bra ni gillar det jag gör. Det betyder otroligt mycket att få höra.
Minst lika mycket gillar jag att ni kommer med nya ideer och vad ni vill ska bli bättre.

Mina tre seminarier om landskapsfotografering gick riktigt bra. Lördagens seminarie ska jag sent glömma. På förmiddagen insåg jag att mitt seminarie skulle gå samtidigt som mässans dragplåster Joe McNalley, det är inte ett drömscenario. Men det blev en dröm, en dröm fylld med publik. Tänk att jag faktiskt drog en rekordpublik just på lördagen, det har jag nog fortfarande inte förstått fullt ut men det kommer göra mig varm under hela den kalla vintern.

Så stort tack till alla er jag mött hoppas vi ses igen!

PS. jag vet att många väntar på vårens kurser och workshops. Dom är under planering 🙂

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

2 kommentarer


 • Det var riktigt kul och inspirerande att lyssna på dig, blev ännu mer sugen på att gå ut och fota lite mera 🙂

  december 01, 2012
  • admin

   Kul att höra Annie! Jag sa till mina kollegor på Moderskeppet att om jag får en person att bli sugen på att ta kameran och gå ut så har jag lyckats. Så det verkar som jag har lyckats 🙂

   december 02, 2012

Kommentera


Namn*

Epostadress (kommer inte visas)*

Webbplats

Din kommentar*

Skicka kommentar

Copyright © Fotograf Patrik Larsson