Det är den tiden på året

Februari har aldrig varit min favoritmånad. Det är den tiden på året då jag längtar intensivt efter våren, men den dröjer alltid längre än man hoppas. Inte ens här i Malmö känns det som att våren är nära, speciellt inte de senaste dagarna då det har snöat här nere.

Jag drömmer mig istället bort och tänker på hur det kommer att kännas om några månader då jag tar en kopp kaffe på en solvarm klippa och känner solens strålar värma mitt ansikte. Jag drömmer om att se bokskotten sakta spricka ut i bokskogen och jag drömmer om att ligga på marken i en vitsippsbacke och titta upp på molnen som sakta drar förbi på himlen.

Söderåsen är ett av mina favoritställen att vistas i på våren. Vad har du för smultronställen om våren?

 

söderåsen

Söderåsen – April 2012

3 kommentarer


 • Tack vare dig Patrik och dina workshops har jag ju fått några nya smultronställen på våren. Förr var det kanske en uteservering i Göteborg, men numera håller jag med dig, det är nog Söderåsen. Idag hoppar jag gärna uteserveringen, men jag kan definitivt inte vara utan Söderåsen i slutet av april

  Vi ses där i slutet av april igen 🙂

  februari 19, 2013
  • Patrik Larsson

   Det gör vi absolut!
   Låter som Söderåsen är bättre än en uteservering, inte för att en uteservering är otrevlig Söderåsen är bara bättre 🙂

   februari 19, 2013
 • Ett av mina favvoställen i maj är ju Hallandsåsen, där finns också fina Bokskogar, bäckar och annat smått och gott, nära och bra att bara brassa ner till -:) och så förstås havet som jag har så nära till

  februari 19, 2013

Kommentera


Namn*

Epostadress (kommer inte visas)*

Webbplats

Din kommentar*

Skicka kommentar

Copyright © Fotograf Patrik Larsson