Att vända en känsla

Det två uppgivna och småirriterade fotografer som lämnade Death Valley med kurs mot Valley of Fire i Nevada.
En välbehövlig dusch, en kall öl, en kopp kaffe och sol. En bra uppladdning för en kväll bland de intima landskapen.
Jag tror fortfarande inte att jag förstår hur mycket jag älskar det stället och hur mycket det har påverkat mig som fotograf och människa. Det var här kärleken till öknen väcktes på allvar för två sedan. Skulle jag bara få besöka ett ställe till innan jag går till sista vilan skulle det nog bli Valley of Fire.
Att ströva fram bland stenar i regnbågens alla färger och söka sina motiv är som att leva i en dröm som man inte vill ska ta slut.
Ett amerikanskt par jag träffade under kvällen sa: ”Vi hade bara tänkt stanna ett par dagar men vi blir nog kvar ett tag”.

Det är Valley of Fire, när du väl är här vill du inte härifrån.
Kan en känsla vara starkare än så?

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

5 kommentarer


 • Jörgen Rapp

  Jag vill också….det verkar vara en helt fantastisk plats!
  Här får man försöka hinna ut mellan regnskurarna.

  oktober 17, 2012
 • Linn

  Du är grym på att fånga balansen mellan ord och bild. Vackra bilder…

  oktober 17, 2012
 • Anders Nilson

  Underbara bilder Patrik! Så vackert och som påminner mig om de många bilder jag sett från de amerikanska nationalparkerna tidigare år av andra fotografer! Det tycks som om Du har sällskap på turen och det kan väl kännas skönt – det är ju rätt ensligt där, minst sagt! Ha det bra min vän!

  oktober 17, 2012
 • admin

  Tack för era fina kommentarer det värmer verkligen 🙂

  oktober 17, 2012
 • Wow, vilka färger o vilken resa. Härligt : )))

  oktober 23, 2012

Kommentera


Namn*

Epostadress (kommer inte visas)*

Webbplats

Din kommentar*

Skicka kommentar

Copyright © Fotograf Patrik Larsson