Årets första kurs och preliminära planer inför hösten

20130405-205629-0025

 Norra udden – April 2013

När första kurshelgen för säsongen är avklarad lever jag i ett rus av glädje och inspiration. Det är så fantastiskt kul att få lära ut det man brinner för. Att se glädjen i ögonen hos deltagarna när solen går upp trots att klockan har ringt vansinnigt tidigt är något jag aldrig tröttnar på.
Det var en riktigt fin helg med mycket varierande väder vilket också gav varierande bilder. Speciellt bilddiskussionen på söndagen var fin med riktigt bra bilder. Det är fantastiskt att se hur mycket deltagarna utvecklas på bara några dagar. Det märks inte minst på lördag kväll och söndag morgon då de flesta har fått ett bra grepp om tekniken och letar efter motiv på helt nya sätt.

Nedan kommer ett par av mina bilder från helgen. Deltagarnas bilder med mina kommentarer kommer när de har hunnit skicka in sina bilder till mig. Du kan även se fler bilder på min Instagram http://instagram.com/fotografpl och hashtag #ramsvikfpl

 

20130406_111304_0051-Redigera

Fykan – April 2013 

Jag kommer inom ett par veckor att presentera höstens kursprogram. Det blir många spännande nyheter.
Det sista bitarna ska falla på plats men planen ligger ungerfär så här:
Blommande skärgård i Blekinge i augusti.
Höst i Fulufjället i september
Höst i norska fjällen i september tillsammans med Kai Jensen.
Höst i Söderåsen i Oktober.
Kustspecial i oktober i Bohuslän.
Grunder i landskapsfotografering och en tjejkurs ska också få plats under hösten.

Som du ser är det ett fullspäckat schema som jag hoppas att du ska gilla. Har du förslag på andra kurser är du hjärtligt välkommen att kontakta mig.
Som vanligt kommer du som prenumererar på mitt nyhetsbrev att få programmet i din mail innan det kommer ut på hemsidan. Om du inte redan prenumererar kan du göra det genom att fylla i din mailadress i formuläret längst upp till höger.

 

visningramsvik

Jag pratar om djup i landskapet innan kvällens fotografering Foto: Peter Nilsson

En kommentar


  • Nicklas

    Höst i norska fjällen låter intressant. Och naturligtvis kust specialen. Hjälper gärna till där om det behövs. Snöade här idag 🙁 vete tusan var våren tog vägen. ..

    april 11, 2013

Kommentera


Namn*

Epostadress (kommer inte visas)*

Webbplats

Din kommentar*

Skicka kommentar

Copyright © Fotograf Patrik Larsson